top of page
  • Mandy

Een magische reis naar meer zelfliefde en verbinding met je innerlijke stem: 

Bijgewerkt op: 5 nov. 2023

 

De magische wereld van plant medicijnen: 


Plantmedicijnen zijn eeuwenoud en worden over de hele wereld in verschillende stammen gebruikt om diep inzicht te krijgen. Door de psychedelische werking kan er namelijk contact gemaakt worden met de ‘Goden’- oftewel jouw eigen mysterieuze binnenwereld. 

Steeds meer mensen in Nederland raken bekend met deze bijzonder krachtige manier van zelfontwikkeling. 


Truffels zijn gelijk aan Paddo’s en vallen onder dezelfde categorie paddenstoelschimmel. Het enige verschil is dat Truffels zich onder de grond bevinden, en paddo’s boven de grond. Ondanks dat ze dezelfde werkzame stof bevatten, zijn Paddo’s sinds 2008 als illegaal opgenomen in de Opiumwet, terwijl Truffels nog steeds legaal te koop zijn. 

Waarom een truffelceremonie? 


De truffel heeft een zeer therapeutische en sterke kracht, mits dit in een mooie en rustgevende setting wordt gedaan. De omgeving/setting wordt gevuld met mooie en bijpassende muziek, kleuren, aromatherapie, sound-healing, klankschalen en uiteraard; de juiste begeleiding om jouw reis zo fijn en veilig mogelijk te maken. 

Een truffel ceremonie zuivert lichaam en geest. Het kan je helpen om contact te maken met je innerlijke wijsheid om zo naar de kern van het probleem of blokkades te gaan. 

Een ceremonie kan je laten zien, datgeen dat er gezien mag worden. Dankzij deze waardevolle informatie kan je groeien op gebied van spiritualiteit, trauma en bewustwording.  

Ieder mens is anders. Daarom is het belangrijk jezelf af te vragen met welke intentie jij je innerlijke reis wilt in gaan. Dit kan helpen om richting te geven aan de ervaring. 

De samenstelling die wij hebben gekozen, werkt zeer krachtig bij heling van diverse en vaak voorkomende klachten zoals (sociale) angsten, verslavingen, PTSS, burn-out en depressie.

Een truffel Ceremonie bij Veerkracht by Mandy Zoet 


De truffel ceremonie is een ceremonie waarbij gebruik wordt gemaakt van psilocybine-houdende Magic Truffels. 

Wij kiezen de dosering en de truffels uit op basis van jouw achtergrond en de intentie waarom je bij ons een ceremonie wilt bijwonen.

Hiervoor krijg je eerst een intake met eens van ons. Truffels zijn namelijk niet voor iedereen toegankelijk en dit nemen we dan ook altijd serieus. De contra-indicaties waar je rekening mee moet houden zijn als volgt; 


Lichamelijk: 

-Hoge bloeddruk 

-Hartklachten 

-Epilepsie 

-Hart- en vaatziekten 

-Leveraandoening 

-Schildklierproblemen 

-Afwijking aan de bloedcellen 

-Diabetes 

-Schildklierproblemen 

Geestelijk: 

-Psychoses 

-Bipolaire stoornis 

-Borderline 

-Schizofrenie 


Wanneer één van bovenstaande gezondheidsklachten of symptomen op jou van toepassing zijn, vragen wij je om met ons contact op te nemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. 

Wij behouden ons het recht je deelname te weigeren wanneer wij niet volledig achter de veiligheid van de ceremonie staan op basis van de door jou ingevulde vragenlijst. Veiligheid boven alles.
De ceremonieDe truffelceremonie zal van 10:00 tot ongeveer 19:00 duren.

Onze truffel ceremonie wordt gegeven in een prachtige rustieke omgeving met huiselijke sfeer. 

Wij vinden het heel belangrijk dat jij je veilig en thuis bij ons voelt. 

Tijden jouw reis zijn wij continu aanwezig en ondersteunen wij je daar waar nodig.


De ceremonies worden in kleine groepjes van 4 tot maximaal 6 personen gegeven. 

Wil je liever alleen of met zijn tweeën komen dan is dit uiteraard bespreekbaar. Je wordt begeleidt door mensen die ruime ervaring hebben met het begeleiden van ceremonies en psychedelica. 

Je bent bij ons in vertrouwde en veilige handen. 

 

De tarieven zijn inclusief truffels, thee/water en een heerlijke lichte maaltijd na afloop. 

Na je reis is er voldoende tijd en ruimte om bij te komen en om eventueel je ervaring te bespreken, mocht je daar behoefte aan hebben. Soms kan het verhaal van een medereiziger ook erg helpend en inspirerend zijn voor je eigen (na)proces.  

 


Tarieven

 

Individueel P.P. € 350 Totaal € 350 

2 personen € 250 Totaal € 500 

3 personen € 220 Totaal € 660 

Hoe bereid ik mij voor? - Een week van te voren is het belangrijk om op je voeding te letten.

- Het nuttigen van alcohol en drugs is vanzelfsprekend sterk af te raden. Sowieso 3 dagen van te voren. Dit om risico’s uit te sluiten.

-Ook wordt seksuele onthouding geadviseerd tot 3 dagen voor de ceremonie.

-Het is een mooie periode om even te minderen met je telefoon/televisie. Social media, gewelddadige films kijken, series en het nieuws kijken kan alleen maar onrust veroorzaken. Probeer je schermtijd te beperken en duik de natuur in voor een fijne wandeling. Hierdoor raak je je bewuster van jouw komende reis en de intentie waarom je dit gaat doen.

-De dag zelf ongeveer 4 uur van te voren liever niets meer te eten.Vervoer & Reistips


Na je truffelreis is het normaal dat je moe en uitgeput bent.

Als je weer volledig nuchter bent en wat hebt gegeten, is het weer veilig om naar huis terug te keren. Mocht je gebracht of opgehaald worden door iemand, heeft dat altijd onze voorkeur. Zo kun je in alle zachtheid weer landen. Zelf rijden kan ook, mits je weer volledig geland bent (en daarin passen wij natuurlijk goed op je).


Onze locatie is goed bereikbaar in het centrum van Losser.

Op 1 minuut loopafstand bevind zich een gratis parkeerplek. Liever met het openbaar vervoer? Vanaf station Enschede is het met bus 61 een kleine 20 minute reizen en Bus 64 vanuit Oldenzaal een kleine 10 minuten reizen om bij Veerkracht aan te komen. Ook is er voldoende logeergelegenheid bij diverse B&B’s, en campings in de buurt;


Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en wij zullen je verder helpen.


Is het legaal? 


Het kopen en nuttigen van truffels is volledig legaal in Nederland. 

De ceremonie die wij aanbieden mag dus gewoon.Vragen?


Voel je vrij om contact met ons op te nemen wanneer je nog vragen hebt. Je kunt je vraag mailen naar veerkrachtbymandyzoet@gmail.com

Of bellen met 06-18257720

51 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page