top of page

Acerca de

mandy grijs.png

Waarom een truffelceremonie? 

De truffel heeft een zeer therapeutische en sterke kracht, mits dit in een mooie en rustgevende setting wordt gedaan. De omgeving/setting wordt gevuld met mooie en bijpassende muziek, kleuren, aromatherapie, sound-healing, klankschalen en uiteraard; de juiste begeleiding om jouw reis zo fijn en veilig mogelijk te maken. 
Een truffel ceremonie zuivert lichaam en geest. Het kan je helpen om contact te maken met je innerlijke wijsheid om zo naar de kern van het probleem of blokkades te gaan. 
Een ceremonie kan je laten zien, datgeen dat er gezien mag worden. Dankzij deze waardevolle informatie kan je groeien op gebied van spiritualiteit, trauma en bewustwording.  
Ieder mens is anders. Daarom is het belangrijk jezelf af te vragen met welke intentie jij je innerlijke reis wilt in gaan. Dit kan helpen om richting te geven aan de ervaring. 
De samenstelling die wij hebben gekozen, werkt zeer krachtig bij heling van diverse en vaak voorkomende klachten zoals (sociale) angsten, verslavingen, PTSS, burn-out en depressie. 

bottom of page