top of page

About

Mandy Zoet
mandy foto 1.jfif

Over Mandy Zoet

Dag, mijn naam is Mandy Zoet.

Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met mijn praktijk omdat ik graag wil bijdragen aan een warme en betrokken samenleving waarin mensen zich met elkaar verbinden, elkaar ondersteunen, stimuleren en inspireren om samen te groeien. Ik wil werken aan een samenleving waarin je vrij kunt zijn om jezelf te zijn.

Ik heb me verdiept in de geest, trauma, lichaamswerk en het zenuwstelsel. Wat mij is opgevallen is dat klachten zoals burn-out, stress, en SOLK-klachten (Somatische Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten) vaak verband houden met een overactief zenuwstelsel.

Ons brein, ons lichaam, de psoas en het middenrif slaan alle onverwerkte gebeurtenissen op. Als dit niet wordt verwerkt, kan het zich ophopen in onze cellen en leiden tot veranderingen in eiwitten. Deze eiwitveranderingen kunnen leiden tot chronische ontstekingen, wat uiteindelijk ziekte kan veroorzaken. Het is dus essentieel om trauma en onverwerkte ervaringen onder ogen te zien, te voelen, te accepteren en los te laten.
Daarnaast is het belangrijk om te leren hoe je je zenuwstelsel kunt ontladen en ontspannen.

Iedereen maakt in het leven een periode van bezinning en stilstaan door. Iedereen komt op een bepaald moment in een gevecht tussen gedachten en gevoelens terecht.

Enkele jaren geleden werkte ik als zelfstandig ondernemer. Ik had een coachingspraktijk aan huis en werkte daarnaast als mediator. Door onverwerkte zaken uit het verleden, zoals het niet stellen van grenzen en het negeren van mijn lichaamssignalen, kreeg ik, net als velen, te maken met een ernstige burn-out.

Gedurende die jaren ben ik vaak gevallen en weer opgestaan en heb ik innerlijke gevechten moeten voeren om te komen waar ik nu ben. Juist omdat ik dit heb meegemaakt, begrijp ik wat mensen doormaken, en kan ik hen begeleiden, compassie tonen, bewust maken en inzichten geven in het proces waarin ze zich bevinden.

Ik begrijp hoe belangrijk het is om weer in harmonie te kunnen leven met jezelf en om balans te vinden tussen geest en lichaam.

Ik wil mijn inzichten graag delen met de wereld en voel het als mijn missie om mensen bewuster te maken van zichzelf.

Laat het denken achter je, uit je hoofd en kom weer in contact met je lichaam!

Ervaar weer verbinding door middel van groepslessen yoga, individuele yoga sessies of  trauma sensitieve yoga, truffelceremonie/chocobliss, familieopstellingen en/of coaching.
Laat je zenuwstelsel ontladen via een ademsessie/coaching (TRBⓇ Trauma Release Breathwork)
Of kies voor BRTTⓇ (The Body Remembers Trauma Therapy)

Meer informatie over deze verschillende methoden vind je onder het kopje 'Onze Diensten'.

bottom of page