top of page

Acerca de

pexels-leeloo-thefirst-8942913_edited.png


Choco bliss

Wat is Choco bliss?

 

Chocobliss is een unieke chocolade op basis van ceremoniële cacao met diverse voordelen. Het biedt de mogelijkheid om dieper in contact te komen met innerlijke zelf, innerlijke vrede te vinden, diepgaande inzichten te verwerven en het volledige potentieel te ontsluiten.

Chocobliss neemt je mee op een persoonlijke innerlijke reis, waarbij je de geesten van de planten kunt beschouwen als leraren. Via hen kun je inzichten, wijsheid, vreugde, rust, persoonlijke groei en meer verkrijgen.

Het draait allemaal om vertrouwen in het proces, en meer verbinding met jezelf.

Er is een oprechte nieuwsgierigheid naar plantmedicijnen, een verlangen om dichter bij je ware zelf te komen en voluit te leven. De zoektocht omvat een hunkering naar antwoorden, een gevoel van zoekende te zijn en een wens om uit gedachten te stappen om de innerlijke roeping te ontdekken.

In Chocobliss vind je plantmedicijnen, waaronder ceremoniële cacao, Banisteriopsis caapi (ook bekend als Ayahuasca), en Psilocybine (Verse Magic Truffels). Deze unieke combinatie is ontworpen om diepgaande inzichten te ontsluiten, persoonlijke groei te bevorderen en te assisteren bij het genezen van emoties.

De aanpasbare dosering van Chocobliss biedt controle over de diepte van de innerlijke reis. Het begint met 1 chocolaatje en kan geleidelijk worden verhoogd tot maximaal 4 of 5 chocolaatjes, vergelijkbaar met een Ayahuasca-reis. Voorafgaand aan de ceremonie wordt een intakegesprek gepland om eventuele contra-indicaties te bespreken.

bottom of page