top of page

Voor wie een familie opstelling?

Familieopstellingen

Een familieopstelling onthult hoe je wordt beïnvloed door onbewuste patronen en dynamieken in je familiesysteem. Wanneer je inzicht krijgt in deze patronen, biedt een familieopstelling vaak ruimte voor nieuwe ontwikkelingen bij persoonlijke vraagstukken of terugkerende patronen.

Een familieopstelling brengt beweging in schijnbaar vastzittende situaties. Of we het nu beseffen of niet, we zijn onvermijdelijk verbonden met ons oorspronkelijke familiesysteem. De positie die we in dit systeem innemen (vaak onbewust) heeft een diepgaande invloed op ons gedrag, onze emoties en zelfs onze gedachten.

Deze positie kan positieve aspecten met zich meebrengen en ons waardevolle vaardigheden aanleren, maar kan ook belemmerend werken en onze persoonlijke groei in de weg staan.

Een familieopstelling onthult de onzichtbare dynamieken en verheldert welke positie je onbewust hebt ingenomen. Het brengt beweging in situaties die vast lijken te zitten.

Wanneer je op je eigen plek staat, kun je genieten van de stroom van het leven. Dat is wat 'in flow zijn' echt betekent.

bottom of page