top of page

Acerca de

Mandy’s persoonlijke verhaal 

Plantmedicijnen hebben persoonlijk mijn leven veranderd! Het is de laatste dag van mijn vakantie, en die was heerlijk. Ik heb intens genoten, gelachen, gedanst en het leven gevierd. Deze vakantie was ook een afsluiting van een zware periode in mijn leven. De afgelopen jaren heb ik veel innerlijk werk verricht, traumatische ervaringen verwerkt, boeken gelezen en diverse cursussen en opleidingen gevolgd.

Ik ben mezelf beter gaan begrijpen, en tijdens mijn laatste ayahuasca-reis heb ik heel duidelijk gevoeld dat ik weer mag gaan leven, weer mag dansen in de regen en weer verliefd mag worden, en alles mag omarmen wat er is. Dat betekent vrijheid voor mij, vrij zijn van zware gevoelens en angstgedachten. Jarenlang heb ik gevochten tegen ernstige angsten, burn-outklachten, paniekaanvallen en depressie, totdat de diagnose PTSS werd gesteld. Ik heb hard gewerkt om hiermee om te gaan en te accepteren dat dit een deel van mijn leven is. Tijdens dit proces kwam ik in aanraking met plantmedicijnen, zoals magische truffels, en dit heeft mijn leven voor 100% veranderd. Ik ben ongelooflijk dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen en dat ik weer kan genieten van het leven, weer kan dansen in de regen en het leven kan vieren. Ik wil mijn ervaring en kennis graag met jullie delen.

De afgelopen jaren ben ik gaan werken met plantmedicijnen en ben ik ceremonies gaan begeleiden. Momenteel volg ik een opleiding tot traumatherapeut. Ik heb fantastische mensen om me heen verzameld, en nu voel ik dat het tijd is om dit zelf door te gaan geven.

bottom of page