top of page
  • Mandy

Mandy’s persoonlijke verhaal 

Bijgewerkt op: 25 okt. 2023


Mandy’s persoonlijke verhaal 


Plant medicijnen hebben persoonlijk mijn leven veranderd! Het is de laatste dag van mijn vakantie en die was heerlijk. Ik heb intens genoten gelachen, gedanst en het leven gevierd. Deze vakantie was ook een afsluiting van een zware periode uit mijn leven. De laatste jaren heb ik veel innerlijk werk gedaan. Trauma's geheeld, boeken gelezen en diverse cursussen en opleidingen gevolgd.


Ik ben mijzelf beter gaan begrijpen en heb tijdens mijn laatste ayahuasca reis heel duidelijk gevoeld dat ik weer mag gaan leven, dat ik weer mag dansen in de regen en weer verliefd mag worden en alles mag omarmen dat er is. En dat is voor mij vrijheid, vrij zijn van de zware gevoelens en angstgedachten. Jarenlang heb ik gevochten tegen zware angsten, burn-out klachten, paniekaanvallen en een depressie, tot de diagnose PTSS gesteld werd.

Ik heb hard gewerkt om hiermee om te gaan en te accepteren dat dit een onderdeel is van mijn leven. En hier met een liefdevolle en

Tijdens dit proces kwam ik in aanraking met plantmedicijnen/magische truffels en dit heeft mijn leven voor 100% veranderd. Ik ben ongelooflijk dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. Dat ik weer kan genieten van het leven. Weer kan dansen in de regen en het leven mag vieren. Ik wil mijn ervaring en kennis graag met jullie delen. De laatste jaren ben ik gaan werken met plantmedicijnen en ben ik ceremonies gaan begeleiden. Inmiddels volg ik een opleiding tot traumatherapeut. Ik heb fantastische mensen om me heen verzameld en voel nu dat het tijd is om dit zelf door te gaan geven. 


 


62 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page