top of page
Zoeken

Bijgewerkt op: 5 nov. 2023

 

De magische wereld van plant medicijnen: 


Plantmedicijnen zijn eeuwenoud en worden over de hele wereld in verschillende stammen gebruikt om diep inzicht te krijgen. Door de psychedelische werking kan er namelijk contact gemaakt worden met de ‘Goden’- oftewel jouw eigen mysterieuze binnenwereld. 

Steeds meer mensen in Nederland raken bekend met deze bijzonder krachtige manier van zelfontwikkeling. 


Truffels zijn gelijk aan Paddo’s en vallen onder dezelfde categorie paddenstoelschimmel. Het enige verschil is dat Truffels zich onder de grond bevinden, en paddo’s boven de grond. Ondanks dat ze dezelfde werkzame stof bevatten, zijn Paddo’s sinds 2008 als illegaal opgenomen in de Opiumwet, terwijl Truffels nog steeds legaal te koop zijn. 

Waarom een truffelceremonie? 


De truffel heeft een zeer therapeutische en sterke kracht, mits dit in een mooie en rustgevende setting wordt gedaan. De omgeving/setting wordt gevuld met mooie en bijpassende muziek, kleuren, aromatherapie, sound-healing, klankschalen en uiteraard; de juiste begeleiding om jouw reis zo fijn en veilig mogelijk te maken. 

Een truffel ceremonie zuivert lichaam en geest. Het kan je helpen om contact te maken met je innerlijke wijsheid om zo naar de kern van het probleem of blokkades te gaan. 

Een ceremonie kan je laten zien, datgeen dat er gezien mag worden. Dankzij deze waardevolle informatie kan je groeien op gebied van spiritualiteit, trauma en bewustwording.  

Ieder mens is anders. Daarom is het belangrijk jezelf af te vragen met welke intentie jij je innerlijke reis wilt in gaan. Dit kan helpen om richting te geven aan de ervaring. 

De samenstelling die wij hebben gekozen, werkt zeer krachtig bij heling van diverse en vaak voorkomende klachten zoals (sociale) angsten, verslavingen, PTSS, burn-out en depressie.

Een truffel Ceremonie bij Veerkracht by Mandy Zoet 


De truffel ceremonie is een ceremonie waarbij gebruik wordt gemaakt van psilocybine-houdende Magic Truffels. 

Wij kiezen de dosering en de truffels uit op basis van jouw achtergrond en de intentie waarom je bij ons een ceremonie wilt bijwonen.

Hiervoor krijg je eerst een intake met eens van ons. Truffels zijn namelijk niet voor iedereen toegankelijk en dit nemen we dan ook altijd serieus. De contra-indicaties waar je rekening mee moet houden zijn als volgt; 


Lichamelijk: 

-Hoge bloeddruk 

-Hartklachten 

-Epilepsie 

-Hart- en vaatziekten 

-Leveraandoening 

-Schildklierproblemen 

-Afwijking aan de bloedcellen 

-Diabetes 

-Schildklierproblemen 

Geestelijk: 

-Psychoses 

-Bipolaire stoornis 

-Borderline 

-Schizofrenie 


Wanneer één van bovenstaande gezondheidsklachten of symptomen op jou van toepassing zijn, vragen wij je om met ons contact op te nemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. 

Wij behouden ons het recht je deelname te weigeren wanneer wij niet volledig achter de veiligheid van de ceremonie staan op basis van de door jou ingevulde vragenlijst. Veiligheid boven alles.
De ceremonieDe truffelceremonie zal van 10:00 tot ongeveer 19:00 duren.

Onze truffel ceremonie wordt gegeven in een prachtige rustieke omgeving met huiselijke sfeer. 

Wij vinden het heel belangrijk dat jij je veilig en thuis bij ons voelt. 

Tijden jouw reis zijn wij continu aanwezig en ondersteunen wij je daar waar nodig.


De ceremonies worden in kleine groepjes van 4 tot maximaal 6 personen gegeven. 

Wil je liever alleen of met zijn tweeën komen dan is dit uiteraard bespreekbaar. Je wordt begeleidt door mensen die ruime ervaring hebben met het begeleiden van ceremonies en psychedelica. 

Je bent bij ons in vertrouwde en veilige handen. 

 

De tarieven zijn inclusief truffels, thee/water en een heerlijke lichte maaltijd na afloop. 

Na je reis is er voldoende tijd en ruimte om bij te komen en om eventueel je ervaring te bespreken, mocht je daar behoefte aan hebben. Soms kan het verhaal van een medereiziger ook erg helpend en inspirerend zijn voor je eigen (na)proces.  

 


Tarieven

 

Individueel P.P. € 350 Totaal € 350 

2 personen € 250 Totaal € 500 

3 personen € 220 Totaal € 660 

Hoe bereid ik mij voor? - Een week van te voren is het belangrijk om op je voeding te letten.

- Het nuttigen van alcohol en drugs is vanzelfsprekend sterk af te raden. Sowieso 3 dagen van te voren. Dit om risico’s uit te sluiten.

-Ook wordt seksuele onthouding geadviseerd tot 3 dagen voor de ceremonie.

-Het is een mooie periode om even te minderen met je telefoon/televisie. Social media, gewelddadige films kijken, series en het nieuws kijken kan alleen maar onrust veroorzaken. Probeer je schermtijd te beperken en duik de natuur in voor een fijne wandeling. Hierdoor raak je je bewuster van jouw komende reis en de intentie waarom je dit gaat doen.

-De dag zelf ongeveer 4 uur van te voren liever niets meer te eten.Vervoer & Reistips


Na je truffelreis is het normaal dat je moe en uitgeput bent.

Als je weer volledig nuchter bent en wat hebt gegeten, is het weer veilig om naar huis terug te keren. Mocht je gebracht of opgehaald worden door iemand, heeft dat altijd onze voorkeur. Zo kun je in alle zachtheid weer landen. Zelf rijden kan ook, mits je weer volledig geland bent (en daarin passen wij natuurlijk goed op je).


Onze locatie is goed bereikbaar in het centrum van Losser.

Op 1 minuut loopafstand bevind zich een gratis parkeerplek. Liever met het openbaar vervoer? Vanaf station Enschede is het met bus 61 een kleine 20 minute reizen en Bus 64 vanuit Oldenzaal een kleine 10 minuten reizen om bij Veerkracht aan te komen. Ook is er voldoende logeergelegenheid bij diverse B&B’s, en campings in de buurt;


Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en wij zullen je verder helpen.


Is het legaal? 


Het kopen en nuttigen van truffels is volledig legaal in Nederland. 

De ceremonie die wij aanbieden mag dus gewoon.Vragen?


Voel je vrij om contact met ons op te nemen wanneer je nog vragen hebt. Je kunt je vraag mailen naar veerkrachtbymandyzoet@gmail.com

Of bellen met 06-18257720

51 weergaven0 opmerkingen
  • Mandy

Bijgewerkt op: 25 okt. 2023


Mandy’s persoonlijke verhaal 


Plant medicijnen hebben persoonlijk mijn leven veranderd! Het is de laatste dag van mijn vakantie en die was heerlijk. Ik heb intens genoten gelachen, gedanst en het leven gevierd. Deze vakantie was ook een afsluiting van een zware periode uit mijn leven. De laatste jaren heb ik veel innerlijk werk gedaan. Trauma's geheeld, boeken gelezen en diverse cursussen en opleidingen gevolgd.


Ik ben mijzelf beter gaan begrijpen en heb tijdens mijn laatste ayahuasca reis heel duidelijk gevoeld dat ik weer mag gaan leven, dat ik weer mag dansen in de regen en weer verliefd mag worden en alles mag omarmen dat er is. En dat is voor mij vrijheid, vrij zijn van de zware gevoelens en angstgedachten. Jarenlang heb ik gevochten tegen zware angsten, burn-out klachten, paniekaanvallen en een depressie, tot de diagnose PTSS gesteld werd.

Ik heb hard gewerkt om hiermee om te gaan en te accepteren dat dit een onderdeel is van mijn leven. En hier met een liefdevolle en

Tijdens dit proces kwam ik in aanraking met plantmedicijnen/magische truffels en dit heeft mijn leven voor 100% veranderd. Ik ben ongelooflijk dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. Dat ik weer kan genieten van het leven. Weer kan dansen in de regen en het leven mag vieren. Ik wil mijn ervaring en kennis graag met jullie delen. De laatste jaren ben ik gaan werken met plantmedicijnen en ben ik ceremonies gaan begeleiden. Inmiddels volg ik een opleiding tot traumatherapeut. Ik heb fantastische mensen om me heen verzameld en voel nu dat het tijd is om dit zelf door te gaan geven. 


 


62 weergaven0 opmerkingen

Zoals het er nu naar uit ziet mag er vanaf 11 mei weer binnen yoga worden gegeven. De groepslessen zullen nog even moeten wachten maar de 1 op 1 of in kleine groepjes van 2, zal weer mogelijk zijn. We leven in gekke tijden en er kan veel oude pijn, angst naar boven komen dat getransformeerd mag worden. We gaan van een naar buiten gerichte samenleving ( ego), naar een meer naar binnen gerichte samenleving. Meer vanuit ons hart/intuitie en meer leven vanuit verbinding. Dit kan gepaard gaan met groeipijn. Red flags Ervaar jij stress, burn-out gerelateerde klachten, angsten en of slecht slapen. Ben jij niet blij met je baan of je relatie? Signalen / Red flags dat er drastisch iets mag veranderen in je leven. Je mag gaan luisteren naar je hart/ intuitie maar hoe doe je dat? Allereerst mogen de blokkades, pijnen en trauma’s worden doorleefd, gevoeld en opgelost. Waardoor er weer ruimte ontstaat om te voelen, om weer in contact te komen met je lijf, je hart en je intuitie. Hierdoor ben je instaat de keuzes te maken die bij jou passen, die jou weer laten stralen en leven. ⭐⭐Everything that make your eyes sparkle, you should do!!⭐⭐ Over Yoga Betekenis Yoga. Het woord ‘yoga’ is afgeleid van het Sanskriet woord Yuj dat ‘verbinding’ betekent. Er wordt veel gezegd en geschreven over yoga. Er doen vele meningen de ronde. Voor mij is Yoga een prachtige en krachtige manier om dichter bij jezelf te komen. Fysiek, mentaal of beide. De redenen waarom mensen in deze tijd aan yoga doen zijn divers. Rust, kracht, flexibiliteit, ontspanning, verbinding, bewustzijn, energie, balans, vrijheid, dit zijn er slechts enkele. Wat je drijfveer ook is om yoga te (gaan) doen, ik vind het vooral heel belangrijk dat het jouw yoga is. Voor mij telt niet hoe een pose er van buiten uitziet, maar hoe de pose van binnen aanvoelt. Je eigen lichaam is je belangrijkste yogaleraar. Als je daar goed naar luistert, ben je in staat om elke keer weer een vorm van yoga te creëren die voor jou persoonlijk de meeste voordelen biedt. Yoga gaat ook over de manier waarop je naar jezelf kijkt en daaruit voortvloeiend de manier waarop je naar de wereld om je heen kijkt. Met mildheid. Met aandacht. Met geduld. En vooral niet geheel onbelangrijk met humor. De Yoga lessen ( Vinyasa en Yin) Wil je meer rust in je hoofd, meer verbinding met je lijf? Vinyasa is de unieke, vloeiende beweging van de ene asana naar de andere. Het is meer dan een eenvoudige reeks van bewegingen. Het is een dynamisch huwelijk tussen je binnen- en buitenwereld. Een ritmische dans waarbij adem en beweging samenkomen. Een manifestatie van energie. Vinyasa staat voor balans, een evenwicht van kracht en flexibiliteit. Lichtheid en zwaarte. Beweging en stilte. Yoga op een manier dat bij jou past. Ik werk in kleine groepjes van max 7 a 8 deelnemers. Zo is er voldoende tijd en ruimte voor ieders persoonlijke proces. De tegenhanger van deze yoga vorm is Yin. Dit is een rustiger vorm, hierbij ga je langer in een yoga houding en gaat het om acceptatie en overgave. Deze vorm van yoga werkt op de diepere lagen van ons bindweefsel. Hierin ligt veel informatie verborgen en opgeslagen. Door de blokkades op te ruimen ontstaat er weer ruimte en vind er een beter doorstroming plaats waardoor je weer vitaler gaat voelen. Deze vorm van yoga geef ik eens per maand op de zaterdag. Ook in kleine setting van max 8 deelnemers waarbij er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht. Trauma sensitieve yoga Tijdens de trauma senitieve yoga staan we stil bij deze gevoelens je leert weer contact te maken met je lijf. Deze vorm van yoga is ontwikkeld voor mensen met een PTSS of een ontwikkelingstrauma. Mensen die kampen met een burn-out, paniek/angststoornis of depressie kunnen ook baat hebben bij deze vorm van yoga. In deze bijeenkomsten leer je hoe je spanning kan loslaten en ontladen. Herstel van energie staat centraal waarbij je tools aangereikt krijgt hoe je met spanning en stress kunt omgaan. Ook komt aan bod hoe je sensaties in het lichaam kan herkennen en herstellen en hoe je hierop kunt reageren. In een subtiele flow van zachte, ontspannende en toegankelijke houdingen word je op een vriendelijke manier uitgenodigd om naar binnen te keren en veilig fysieke sensaties en emoties te ontmoeten binnen jouw grenzen. Het is bewezen dat deze vorm van yoga bijdraagt tot herstel van trauma en zelfregulering van het gehele systeem. In een veilige relatie vergroten van het lichaamsbewustzijn, met als doel het lichaam in toenemende mate als veilig, voorspelbaar en als middel tot zelf-regulatie te ervaren. De belangrijkste instrumenten zijn interoceptie en het zelf actief maken van keuzes. Met interoceptie wordt bedoeld het opmerken van sensaties in het lichaam bijvoorbeeld of je de sensaties zou willen versterken of juist verkleinen. Er wordt niets opgelegd vanuit de docent, maar er worden opties aangereikt, waaruit jezelf een keuze maakt. Deze manier van werken leidt tot empowerment en het ontwikkelen van het besef dat je zelf invloed kan uitoefenen op wat je doet en hoe je je daarbij voelt. De vorm van bewegen is ondergeschikt aan interoceptie en keuzes maken. Geen ingewikkelde yogahoudingen maar oefeningen die relatief klein, simpel en kortdurend zijn en die uitnodigen tot ervaren in het hier en nu. Geen fysieke aanraking ter correctie of ondersteuning door de docent. De docent creëert een veilige omgeving en een veilige relatie. De docent is faciliterend aan het innerlijk proces van de deelnemer en hiermee veel minder expliciet aanwezig of sturend dan in een reguliere yogales. Deze vorm van yoga geef ik 1 op 1 waarin er alle aandacht is voor jou, in vertrouwen en je fijn voelen. Zodra het weer mag komen er workshops en volllemaan ceremonie' aan 🤩. En nog veel meer leuks!! Dus wil jij een diepere connectie met jezelf, leven vanuit je hart en ziel, dus thuiskomen bij jezelf. Houd dan de facebook pagina, website en instagram in de gaten. De komende tijd zal ik een aantal berichten posten. Mocht jij je aangesproken voelen of getriggerd worden. Neem gerust contact met mij op om te zien wat ik voor je kan betekenen. Zie ik jou binnenkort op de mat?🧘‍♀️110 weergaven0 opmerkingen
bottom of page